English
header Fina hr.jpg
 
OBJAVE.gif
 
KORISNI-LINKOVI.gif
OBJAVE ZA JAVNOST 2018.

OTVORENA SAMOPOSLUŽNA MJENJAČNICA U NP PLITVIČKA JEZERA

Zagreb, 11. svibnja 2018. – Financijska agencija u Nacionalnom parku Plitvička jezera pruža uslugu razmjene strane valute u kune, putem samoposlužne mjenjačnice. Mjenjački automat nalazi se na Ulazu broj 1 Nacionalnog parka i dostupan je za korištenje 24 sata dnevno.

Putem Finine samoploslužne mjenjačnice, hrvatske kune moguće je razmijeniti u novčanice eura, švicarskog franka, američkog dolara i britanske funte, a maksimalan iznos po transakciji je u protuvrijednosti od 2.500,00 kuna. Provizija se ne naplaćuje.

Korištenje ovog uređaja je jednostavno i brzo: korisnik umeće strane novčanice u predviđeni prostor na mjenjačkom automatu, koji mu za nekoliko sekundi isplaćuje kune. Uređaj može primiti više stranih novčanica pojedine valute odjednom. Najzastupljenija valuta, euro, se putem samoposlužne mjenjačnice otkupljuje u apoenima od 10, 20, 50, 100 i 200 EUR.

Samoposlužna mjenjačnica u Plitvicama, nakon Rovinja, Splita i Zadra, četvrta je po redu koju je Fina ponudila svojim klijentima, a u planu je postavljanje još ovakvih uređaja na frekventnim lokacijama diljem zemlje.

Financijska agencija vodeća je hrvatska tvrtka na području financijskog posredovanja i elektroničkih usluga, a usluge mjenjačkih poslova, kao ovlašteni mjenjač Hrvatske poštanske banke, u svojim poslovnicama pruža od 2003. godine.

 
 
Pretraživanje
 
 

Kontakt za novinare:

pr@fina.hr

Ured Uprave
Ulica grada Vukovara 70
10000 Zagreb

 
 
info@fina.hr / info telefon 0800 0080 / Ove su stranice informativnog karaktera / Powered by iSite