English
header Fina hr.jpg
linkovi2.gif
O NAMA
MISIJA, VIZIJA I VRIJEDNOSTI

MISIJA

 

Fina je jedinstveno mjesto susreta tradicionalnog i digitalnog svijeta kojem vjerujete.

VIZIJA

Biti nezaobilazan partner javnom sektoru i gospodarstvu u poslovanju i stvaranju naprednijeg društva.


VRIJEDNOSTI

Posvećenost klijentu - Svaki klijent je bitan i zaslužuje profesionalan odnos i ophođenje s poštovanjem i pozornošću. Svaki radnik Fine je tu za klijenta, bez iznimke, nudeći pravovremenu i točnu informaciju te najvišu kvalitetu usluge.
Fina će kontinuirano raditi na unaprjeđenju svojeg portfelja proizvoda i usluga kako bi odgovorila strogim zahtjevima tržišta, a istovremeno će, u suradnji sa svojim klijentima, razvijati inovativne proizvode i usluge koji će savršeno odgovarati klijentovim potrebama i željama.

Proaktivnost - Najvažniji kapital Fine su njeni radnici čije je proaktivno ponašanje osnovni pokretač našeg rasta i realizacije strateških ciljeva.
Naši radnici preuzimaju odgovornost, iniciraju unapređenja postojećih procesa, proizvoda ili usluga, razvijaju nova rješenja, proizvode i usluge, svakodnevno rade na razvoju vlastitih znanja i kompetencija.
Razvojem karijere, upravljanjem talentima i prepoznavanjem vrhunskih rezultata, stvarat ćemo kompetencije operativne izvrsnosti i poduzetničke kompetencije za usluge novog digitalnog doba.

Profesionalnost - Kako bi se uspjele ostvariti ambiciozne strateške smjernice, u temeljima organizacijskog kapitala Fine je profesionalnost.
Svaki posao će se odvijati transparentno, po načelima društveno odgovornog poslovanja, po najvišim standardima struke, primjenom najboljih praksi i u definiranim rokovima. Cjelokupna organizacija njegovat će poštovanje prema eksternoj i internoj okolini Fine. Prema Vlasniku, klijentima, partnerima i javnosti će se odnositi odgovorno, pouzdano, stručno i s uvažavanjem. Učinkovita interna komunikacija, međusobna suradnja i zajedništvo radnika temeljni su uvjeti za stvaranje nove vrijednosti. Svatko od nas svojim ponašanjem i svojim djelovanjem predstavlja Finu kao instituciju.

 
 
Pretraživanje
 
New Link
 
ISO 9001:2008 i ISO/IEC 27001:2013
 
EU znak pouzdanosti za kvalificirane usluge povjerenja
info@fina.hr / info telefon 0800 0080 / Ove su stranice informativnog karaktera / Powered by iSite